Terug

De alleskunner! (deel1)

De alleskunner! (deel1)

Robomow RK duikt overal op

Het is geen geheim dat we het Robomow RK platform een warm hart toedragen. Het is dan ook een degelijke maaier die vaak als beste uit de test komt. We hebben onlangs een review geschreven over deze robotmaaiers.  

 

Een echte alleskunner

De Robomow RK is sterk en veelzijdig een echte alleskunner. We komen daarom de RK ook overal tegen, is er eigenlijk iets wat die niet kan? Elke week kun je op onze Instagram de robot in actie zien. Uiteraard zijn er geen robotmaaiers gewond geraakt tijdens de opnames. Wel leuk wellicht om te volgen en delen. 

Hieronder, ter vermaak, enkele actie foto's van onze Robomow RK. We noemen hem Mowie. Heb je zelf een idee wat hij volgende week kan gaan doen of juist iets wat die niet kan doen; laat het ons weten!

 

Robomow RK paardrijden

Robomow RK tennissen

Robomow RK ruimtevaart

Robomow RK dragracing

Als laatste is hij hier aan het duiken. Wellicht dat nog wel de meest onveilige situatie voor hem is tot nu toe! Helaas hebben we daar ook ervaring mee, maar gelukkig zien we dat onze Mowie een duikfles heeft. 

Robomow RK duiken

 

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een robotmaaier, neem dan even vrijblijvend contact met ons op. We zijn gevestigd in Zetten, maar installeren door de gehele BeNeLux.